Повече от 20 години изминаха откакто Деми Мур си партнира с Камерън Диас, Дрю Баримор и Луси Лиу в "Ангелите на Чарли: Газ до дупка". Въпреки цялото това изминало време обаче 61-годишната актриса все още си спомня ярко една конкретна сцена и как коментарите след това са ѝ повлияли.

Жените от семейството на Брус Уилис - празникът, който събра три поколения

Жените от семейството на Брус Уилис - празникът, който събра три поколения

Деми Мур, дъщерите й и внучка и заедно

В интервю за списание Interview Деми Мур признава, че е започнала да усеща повече критики към себе си, след като навършва 40 години. Именно на толкова е актрисата, когато се снима във втората част на екшън комедията "Ангелите на Чарли".

"Говореше се много за тази сцена с банските и много се акцентираше върху това, много се говореше за това как изглеждам", издава тя.

Деми Мур допълва също, че след въпросната сцена, в която е по бански и има диалог с Камерън Диас, в нея започват да се прокрадват съмнения.

"Не се чувствах сякаш не съм себе си. По-скоро усетих това чувство, че не съм на 20, не съм на 30, но все още не бях това, което те възприемаха за майка."

След ролята на Мадисън Лий в "Ангелите на Чарли: Газ до дупка" е и моментът, в който Деми Мур издава, че е започнала да осмисля мястото си в Холивуд.

Какво каза Деми Мур за голите си сцени в The Substance

Какво каза Деми Мур за голите си сцени в The Substance

Ето какво споделя актрисата на Кан 2024 за предизвикателната роля

"Имаше момент, трябва да кажа, в който започнах да се чудя, това наистина ли трябва да правя? Може би тази част от живота ми е завършена. Дори не приключено, но завършено. Тогава разбрах, че ако го поставям под въпрос, тогава трябва да му дам енергия, за да знам със сигурност", казва още актрисата.