Сякаш беше вчера, когато последно гледахме снимки на кърмещата Криси Тейгън, а преди броени часове разбрахме, че със съпруга й Джон Леджънд са в очакване на третото си дете.

Двамата определено успяха да ни изненадат както с новината, така и с начина на обявяването й. За пръв път видяхме бременното коремче на модела в клипа към песента "Wild" на Леджънд и Гари Кларк Младши, заснет в Мексико.

На кадрите в романтичното видео двамата са по-влюбени от всякога. Накрая в действието влизат и двете им деца, след което акцентът пада върху това, че очакват и трето.

Скоро след премиерата на видеото Тейгън не се сдържа и качи в социалните мрежи кратко видео, на което отново ни показа колко е наедряло коремчето й, облечена в черен, тесен клин. Малко след това бе заснета от папараци в същия тоалет.

Засега бъдещата майка за трети път не е обявила повече подробности за бременността си, но най-вероятно бебето ще дойде на бял свят в края на тази или началото на следващата година. Джон и Криси вече имат две деца - Луна, на 4, и Майлс, на 2.

Криси Тейгън, Джон Леджънд и едно забавно видео

Когато Криси Тейгън снима Джон Леджънд гол

Семейни закачки

Двамата са съпруг и съпруга от 2013 г., а две години по-късно признаха за дългите си и неуспешни опити за зачеване. Така и двете бременности идват с помощта на асистирана репродукция, какъвто със сигурност е случаят и с третата, предава People.