Криси Тейгън и 43-годишният й съпруг Джон Леджънд са родители на петгодишната Луна Симон и тригодишния Майлс Тиодор - и двамата заченати с помощта на инвитро процедури. Те обаче загубиха третото си дете Джак по средата на бременността през септември 2020 г., преживявайки случилото се много тежко. 

Криси Тейгън, Джон Леджънд, дъщеря им Луна и семейните снимки от нейния танцов рецитал

Кой е звездата в семейството на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Споделените моменти на щастие

През февруари Криси реши да уведоми феновете си, че е започнала ин витро процедури, припомнят от People.

"Публикувах го в стори, но исках да ви кажа, че съм доста напред в нов ин витро цикъл, за да запазя възможно най-много яйцеклетки и да се сдобием със здрави силни ембриони", написа 36-годишната авторка на кулинарни книги.

От профила ѝ в Instagram сега разбираме, че процедурите явно са били успешни и Криси вече е в напреднала бременност. Тя сподели снимка, на която се вижда наедрялото ѝ коремче. 

"Последните няколко години бяха, меко казано, размазани от емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни. Един милиард инжекции по-късно (в крака напоследък, както можете да видите) и имаме още едно бебе на път. При всяка среща с лекарите си казвах: "Добре, ако е всичко е наред с бебето днес, ще го обявя", но след това въздъхвах с облекчение, чувайки удари на сърцето и решавах, че все още съм твърде нервна. Не мисля, че някога съм изпитвала толкова вълнение, но засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам изпълнена с надежда. Добре, уф, беше много трудно да пазя това толкова дълго", пише Криси Тейгън под снимките си. 

Криси Тейгън, трезвеността и постижението на модела от една година, без да пие алкохол

Какво не е правила Криси Тейгън от една година

Моделът има с какво да се похвали

Феновете ѝ не пропуснаха да я поздравят за страхотната новина, като ѝ пожелаха лека и безпроблемна бременност. За момента не е ясно какъв е полът на бебето и точно в кой месец е Криси Тейгън, но ако съдим по коремчето ѝ е във втория триместър.