Всеки, който след какво се случва с Криси Тейгън, знае, че последните години са изпълнени с много полюсни преживявания за модела.

Криси Тейгън, Джон Леджънд, дъщеря им Луна и семейните снимки от нейния танцов рецитал

Кой е звездата в семейството на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Споделените моменти на щастие

През 2020 г. тя загуби третото си дете, като освен с психични проблеми, в последващите месеци се бореше и със зависимостта си към алкохола. Просто защото пиенето ѝ е помагало да преодолее загубата.

В края на миналата година се похвали, че най-накрая е успяла да издържи по-сериозен период от време, в който да не пие какъвто и колкото и да било алкохол. Тогава серията ѝ беше от 70 дни, но тя вече е много по-голяма и похвална.

В профила си в Instagram Тейгън написа, че не е пила алкохол от цяла една година. Моделът сподели кратко видео с избрани моменти от почивка на семейството си, а в описанието поясни, че понякога ѝ липсва да се чувства безгрижна, но към края дори и това не ѝ е доставяло удоволствие.

Криси Тейгън пише, че е посягала към алкохола, за да се отърве от тревожността, но е разбрала, че той не е решението. И сега се ядосва, че има моменти, които би трябвало да помни много по-добре и ясно, но това не е така, защото точно тогава е била пияна.

Криси Тейгън, Джон Леджънд и новината, че стартират ин витро процедури

Бременна ли е Криси Тейгън

Нови откровения

Тейгън е откровена, че не помни ясно много от работните си ангажименти, както и част от семейните почивки. И всичко това - заради алкохола. Не знае дали пълното въздържание от алкохол ще е завинаги, но е сигурна, че не иска да се връща към онези мрачни дни.