Британското кралско семейство не е единственото, за което се пишат книги - одобрени от него или не. Наскоро испанската монархия беше подложена на атака, която едва ли ще се отрази добре на имиджа на краля и кралицата.

Endgame на Омид Скоби - новата книга със скандални разкрития за кралското семейство, Чарлз, Уилям и Кейт

Шокиращите разкрития в новата кралска книга Endgame

Кралското семейство има от какво да се притеснява

В книгата Letizia and I ("Летисия и аз") Хайме дел Бурго твърди, че е имал връзка с настоящата кралица точно преди сватбата й с крал Фелипе през 2004 г., а интимните им отношения са продължили и след това.

Дел Бурго, който пък впоследствие се жени за сестрата на Летисия Телма, твърди, че на самата сватба на бъдещите крал и кралица в катедралата Алмудена, Летисия се е приближила до него й е прошепнала в ухото му "Никога не ме оставяй".

Снимка 634542

Източник: GettyImages

Шокиращите му разкрития не спират до тук - връзката между него и Летисия продължава до 2011 г., като междувременно тя ражда двете си деца от Фелипе принцеса Леонор и принцеса София. През 2011 г. обаче казва на дел Бурго, че връзката им не може да продължава повече.

Дел Бурго, който се представя като инвеститор и финансист в профила си в Х, започва да излиза със сестра й Телма, за която се жени през 2012 г., пише Express.

Снимка 628303

Източник: GettyImages

Каква част от твърденията му са истината не е ясно, а кралският двор най-вероятно ще се въздържи да ги коментира. Факт е обаче, че няма как подобни "разкрития" да не се отразят на доверието в крал Фелипе и кралица Летисия.