Макар да изглежда идилично във всичките си публични прояви, и испанското кралско семейство има проблеми, които всячески се опитва да тушира. Става дума за Хуан Карлос - бившият крал на Испания и баща на настоящия крал Фелипе, който беше свързан с разследване за корупция.

Кралица Летисия, крал Фелипе, Леонор и София, и почивката на испанското кралско семейство на Майорка

Лятната ваканция на едно кралско семейство

Къде почиват Фелипе, Летисия и дъщерите им

Докато Фелипе, Летисия и дъщерите им прекарват ваканцията си в Майорка, Хуан Карлос отбеляза точно две години от новия си живот.

Този, който избра да води в Обединените арабски емирства. Точно на 3 август 2020 г. той пристигна в Абу Даби и оттогава живее там. А тези дни беше посетен от някои членове на семейството си.

Снимка 566366

Източник: GettyImages

Според информацията на Royal Central по-малката му дъщеря инфанта Кристина е с него в Абу Даби в момента заедно с децата си. Предишните седмици с Хуан Карлос е била и голямата му дъщеря инфанта Елена.

Инфанта Елена (вляво) и инфанта Кристина

Източник: GettyImages

Инфанта Елена (вляво) и инфанта Кристина

Двете сестри вече често пътуват до ОАЕ, за да се виждат с баща си, който заяви, че няма намерение да е връща да живее в Испания. Хуан Карлос беше на испанския престол от 1975 г. до 2014 г., когато абдикира в полза на сина си Фелипе.