По принцип, всеки има право да вярва или да не вярва в съществуването на свръхестествени сили и духове. Тези, които вярват, винаги имат доказателства за случилото им се, които онези, които не вярват, почти винаги успяват да оспорят.

Без да взимаме страна в този вечен спор, си признаваме, че малко се изненадахме от скорошното (и доста смело) признание на Кортни Кокс по темата.

Пред американското списание OK! актрисата споделя, че докато е учила актьорско майсторство в Лос Анджелис, е усещала постоянно течение в къщата, в която е живеела. След време нейни приятели остават да пренощуват в дома й и разказват, че са сънували жена в бяла рокля, която стои до леглото на Кортни Кокс...

Самата Кортни не обръща внимание на разказите им, докато един ден на вратата й не позвънява служител на FedEx с въпроса: "Знаете ли, че в тази къща има духове?"

Актрисата отговорила, че няма и представа за какво говори, и го попитала откъде въобще му е хрумнало да зададе подобен въпрос. "Защото те стоят точно зад Вас", отговорило момчето от куриерската компания. След този случай Кортни Кокс се мести в друга къща.

Междувременно, актрисата още преди време признава, че лесно се разсейва, особено когато е сама, напомнят от FOX28.

"Приятели", Cast Collection, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс и дрехите с благотворителна кауза

Какво събра отново "Приятели"-те

Добра новина за всички фенове

Мозъкът й става в пъти по-активен и я залива с въпроси от типа на "Защо телевизорът е монтиран в онзи ъгъл там?" и "Обядът беше добър, но можех да хапна повече, нали?", споделя още Кртни Кокс.