Неведнъж актьорите от сериала "Приятели" са доказвали, че са си много близки и извън снимачната площадка. А сега те обединяват своята популярност за една добра кауза.

Кортни Кокс, "Приятели: Отново заедно" и първата й номинация за Еми

Проклятието на Кортни Кокс

Успя ли да го развали

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър споделиха в последните няколко дни в профилите си в Instagram снимки с тениски и суитчъри, шапки и чаши, които са от специална мърч колекция - Cast Collection.

Половината от приходите от продажбите ще отидат при благотворителни организации, които актьорите сами са избрали - например за подкрепа на психичното здраве и за жени, преживели сексуално насилие, предава Daily Mail.

От снимките виждаме, че дрехите са със забавни щампи на героите от сериала, придружени с някоя и друга култова реплика от него. И сме сигурни, че феновете на "Приятели" вече нямат търпение да се сдобият с тях.

Колекцията от стоки ще бъде пусната на няколко етапа, отговарящи на последователността на сезоните на сериала. През следващите девет месеца на три пъти ще бъдат налични тениски, суичъри, потници и чаши със щампи, свързани със сезони 1-3, 4-6 и 7-10.

Дженифър Анистън,  Лиса Кудроу, Кортни Кокс и празникът, който събра актрисите от "Приятели"

Поводът, който събра приятелките от "Приятели"

Трите отново са заедно

Първата част от продуктите вече можем да закупим на сайта на Represent, като цените започват от 19.99 долара. Те ще са налични само в рамките на месец, но най-вероятно ще се изчерпат много по-бързо.