Докато тази вечер, 8 декември, хиляди студенти в България отбелязват празника си, в Лондон принцесата на Уелс събира десетки хора за традиционния си коледен концерт. Както беше обявено преди седмици, той ще се състои в Уестминстърското абатство.

Принц Луис и ще присъства ли на коледния концерт на майка си Кейт Мидълтън

Принц Луис под въпрос за коледния концерт на Кейт Мидълтън

Дали е достатъчно пораснал

Като част от промоутирането му на профилите на Кейт Мидълтън и принц Уилям в социалните медии се появиха редица постове. В един от тях виждаме обикновени хора, които получават поканата си от принцесата за концерта.

На друго се показва самата Кейт Мидълтън, за да покани всички, които искат да гледат тържественото събитие, посветено на онези членове на обществото, които се грижат за децата. Причината е, че концертът й тази Коледа е част от кампанията й за ранно детско развитие Shaping Us.

41-годишната принцеса и майка на три деца е облечена в бляскаво бяло сако на Self-Portrait на стойност 500 британски паунда. В социалните медии много хора разкритикуваха Кейт, че отново е заложила на нова дреха вместо да се появи с нещо, което вече има.

В прессъобщението на двореца Кенсигтън за коледния концерт пък се казва, че той показва надеждата за нов живот и "защо е важно да изградим подкрепяща грижовна среда около децата и възрастните в живота им".

Снимка 387046

Източник: GettyImages

Именно това изречение е твърде вероятно да разгневи Меган Маркъл и Хари - херцогинята на Съсекс неколкократно е споделяла, че никой от кралското семейство не й е оказал подкрепа по време на бременността й с принц Арчи и не се е интересувал от това как тя се чувства, казват в The Royal Report.