В последните месеци неприятностите за принц Хари и Меган Маркъл идват една след друга. И колкото и двамата да се правят, че всичко с живота им е наред, всички ставаме свидетели на отказите, които получават един след друг.

Саманта Маркъл и делото й срещу Меган Маркъл - какво иска от съпругата на принц Хари

Какво иска Саманта Маркъл от Меган

Отново става дума за пари

Отказът на семейство Байдън да се върнат с правителствения самолет в САЩ след погребението на Елизабет Втора. Отказите на кралското семейство да ги направят част от редица важни поводи и семейни празненства. А сега идва и поредният, този път от доскорошни близки приятели на съпрузите.

Оказва се, че принц Хари и Меган Маркъл не са сред поканените и няма да присъстват на сватбата на херцога на Уестминстър Хю Гросвенър. Той от дълги години е известен като близък приятел на принцовете Уилям и Хари, заради което получи привилегията да бъде и кръстник на сина на Хари и Меган Арчи.

След раздора с кралския двор обаче, херцогът е развалил отношенията си със съпрузите и явно от уважение към короната е предпочел да не ги включва към списъка с гостите на предстоящата си сватба през юни догодина.

А сме сигурни, че в него фигурират имената на принц Уилям и Кейт Мидълтън и присъствието им на едно и също място не само би изместило фокуса на събитието, но и не би било приятно на принца и принцесата на Уелс. Очаква се на сватбата да присъстват и крал Чарлз, и кралица Камила, предава People.

Хари и Меган - нежелани на коледната трапеза в двореца, но роднините на Камила - да

Хари и Меган - нежелани на коледната трапеза в двореца, но роднините на Камила - да

Какво ще се случи за пръв път по време на Коледата на британското кралско семейство

Освен херцог, Хю Гросвенър е и един от най-богатите хора във Великобритания. Той е кръщелник на настоящия британския монарх, освен това е кръстник и принц Джордж, който един ден също ще стане крал. Затова е напълно логично да заеме страната на кралския двор и да стане поредната влиятелна личност, която зачерква от живота си принц Хари и Меган Маркъл.