Вече сме много по-близо до новото издание на Супербоул, отколкото до последното му такова, но интересните подробности около него не спират.

Риана, ASAP Rocky и защо невръстните им синове се обличат в розово

Защо Риана облича синовете си в розово

Не сме очаквали да е традиционалистка

И по-точно около екстравагантните решения на Риана, която завладя сцената на най-голямото спортно събитие в САЩ. Финалът се проведе на State Farm Stadium в Аризона, което е далеч от мястото, на което живее изпълнителката.

Но понеже подготовката за участие от този мащаб е наистина сериозна, Риана е отседнала в района няколко дни по-рано. Но не в хотел, а си е наела къща. Оказва се обаче, че къщата, в която изпълнителката е отседнала, е била на човек, който е живеел в нея.

Снимка 606309

Източник: GettyImages

48-годишният Спиро Маласпинас не е имал никакво намерение да отдава имението си в Аризона под наем, но е променил мнението си, когато е получил оферта. Пред Wall Street Journal експертът по киберсигурност казва, че е закупил имението с пет спални, която се намира в Paradise Valley в Аризона, през 2022 г. за 7.3 милиона долара.

Имотът, разположен на площ от около четири декара, е грабнал окото на Риана, която е отправила неустоима оферта. Да наеме имението за една седмица покрай Супербоул и за това да плати внушителните 500 000 долара.

Снимка 606311

Източник: GettyImages

Първоначално обаче Маласпинас не е знаел, че става дума за Риана, но е приел предложението, защото твърди, че егото му не е чак толкова голямо и не е имал нищо против да се изнесе за седмица срещу тази сума.

Супербоул 2023, Риана и защо изпълнителката няма да получи хонорар за шоуто си

Защо Риана няма да получи нищо за шоуто си на Супербоул

Противно на очакванията

Пред Wall Street Journal Спиро Маласпинас казва, че с тези пари е покрил вноските по ипотеката си за около две години, пише CNBC.