Риана успя да сервира новината за втората си бременност по най-грандиозния начин - на сцената на Супербоул през февруари тази година. За сметка на това появата на втория им син Райът Роуз остана в тайна за известно време.

Как Риана и A$AP Rocky кръстиха втория си син

Как кръсти Риана второто си бебе

Отново необичаен избор

Сега 35-годишната певица и бизнес дама, както и половинката й ASAP Rocky най-после позираха за поредица от общи снимки с двете им деца. На тях виждаме едномесечния Райът Роуз, както и 16-месечния RZA.

Докато баткото е облечен в джинси и черно кожено яке, няма как да не направи впечатление "облеклото" на малкия Райът. Бебето е в розово боди, а на външните снимки е повито в розово одеялце.

Още в интервюто си за Vogue тази пролет Риана разкри, че подхожда по-нетрадиционно към дрехите на децата си. "Обичам да го обличам (RZA - б.а.) в неща, които не изглеждат като бебешки дрехи. Да предизвиквам. Обличам го в десени на цветя. В ярко розово. Много ми харесва - смятам, че флуидността в модата е страхотна. Аз самата често пазарувам от мъжката секция."

Източник на списание People разкрива, че Риана обожава да бъде майка. "В момента е по-щастлива от всичко на света", допълва той. Ако скоро обяви, че подготвя и нова музика, и феновете на Рири ще бъдат щастливи.