В социалните мрежи може и така да изглежда, но животът на Мадалина Геня не е само цветя и рози. Има и тежки моменти.

Мадалина Геня и мъжете в живота ѝ - от Леонардо ди Каприо до Григор Димитров

От Леонардо ди Каприо до Григор Димитров - мъжете в живота на Мадалина Геня

Какво знаем за връзките на актрисата и модел

Наскоро половинката на Григор Димитров публикува в профила си в Instagram символ на траур, придружен от текста: "Почивай в мир, малко ангелче". Това, разбира се, разбуни духовете и в коментарите под поста последователите на актрисата започнаха да се чудят какво се случва.

Развитите теории бяха много, като може би една от най-повтаряните бе, че нещо се е случило с дъщерята на Геня. За да разсее тези съмнения, Мадалина Геня редактира поста, като на италиански и на английски поясни за какво става дума.

Тя пише, че през последните няколко дни не е активна в Instagram, защото скърби за загуба, която я е наранила много. Половинката на Григор Димитров пояснява, че постът е бил посветен на дете, което не успяло да се справи с тежко заболяване, и неговото семейство.

Мадалина Геня пише още, че през последните няколко месеца е направила всичко по силите си, за да помогне на детето и семейството. "Не съм си и помисляла, че ще се създават всякакви изводи за личния ми живот и никога не съм мислила, че ще трябва да оправдавам за жеста си."

Когато Мадалина Геня благодари на Григор Димитров

За какво е благодарна Мадалина Геня на Григор Димитров

Актрисата е признателна на тенисиста

С това Геня слага край на спекулациите и не само е изтрила всички съществуващи до момента коментари под поста, но и е забранила бъдещи такива.