Григор Димитров и Мадалина Геня са заедно от няколко месеца и колкото не искат да се крият, толкова и не искат много-много да се показват. В профилите на двамата в социалните мрежи общите снимки са рядкост и изключение, а повечето се публикуват като история колкото да погъделичкат любопитството и след това да изчезнат.

Григор Димитров и Мадалина Геня - все по-влюбени и все по-щастливи

Когато Григор Димитров и Мадалина Геня се натискат като тийнейджъри

Българският тенисист и румънската актриса продължават да засвидетелстват любовта си

Така преди няколко дни разбрахме, че Гришо и новата красавица до него са на романтична и екзотична ваканция, като точната дестинация остана неясна. Знаем само, че са на топло и красиво място и че са по-влюбени от всякога. А от снимките е повече от ясно, че много си отиват като двойка.

Геня може да предпочита да не качва снимки с Григор Димитров, но за сметка на това редовно радва хилядите си почитатели със секси снимки по бански или предизвикателно облекло. Те ни доказват, че тенисистът е ценител на женската красота и много мъже отново могат да му завиждат.

Мадалина също определено има с какво да се похвали, а перфектно оформеното й тяло е видимо, че е резултат на усилени тренировки. И сега тя бере сладките плодове на труда си като рекламно лице на различни марки, които я предпочитат с по-малко дрехи.

Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

Закачките на българския тенисист и румънската актриса

Загадъчната красота на Геня не може да остави никой мъж безпристрастен и сме сигурни, че Григор Димитров лесно се е поддал на нейния чар. Надяваме се по-често да ги виждаме заедно, защото определено са радост за очите.