Вече от няколко месеца Григор Димитров има връзка с румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във филма House of Gucci. И с всеки изминал ден отношенията им сякаш се задълбочават. 

Григор Димитров и Мадалина Геня - все по-влюбени и все по-щастливи

Когато Григор Димитров и Мадалина Геня се натискат като тийнейджъри

Българският тенисист и румънската актриса продължават да засвидетелстват любовта си

Тъй като през годините Григор Димитров рядко си е позволявал такава публичност на връзката, както прави в момента с Геня в социалните мрежи, ни стана интересно да научим повече подробности за жената, която успя да го омая по такъв начин. Още по-интересна се оказа бройката на мъжете, с които е имала връзка през годините - кой от кой по известен и привлекателен. 

Като започнем с Леонардо ди Каприо и Ерос Рамацоти, минем през Джералд Бътлар и Майкъл Фасбендър, и стигнем до Матей Стратан.

Снимка 620995

Източник: GettyImages

И макар връзките на Мадалина с Леонардо ди Каприо и Ерос Рамацоти през 2011 г. да не събудиха особен интерес, защото се оказа доста краткосрочни, новината за раздялата ѝ с Джералд Бътлър беше шок за феновете по онова време, тъй като само месец преди да се разделят, Мадалина нарича Джерард своята "първа истинска любов", я цитират от Daily Mail.

Тя казва: "Той е моята първа истинска любов. Той е страхотен човек, който знае как да прави всичко и се надявам, че никога няма да се промени по никакъв начин ... За мен може би е твърде рано в този момент да се женя, но искам деца точно сега. Винаги съм искала семейство, с много деца и домашни любимци."

Когато Мадалина Геня благодари на Григор Димитров

За какво е благодарна Мадалина Геня на Григор Димитров

Актрисата е признателна на тенисиста

След раздялата си с Бътлър през 2012 г., Мадалина Геня има кратка връзка Майкъл Фасбендър през 2013 г. Една от най-коментираните ѝ обаче е с Матей Стратан. И въпреки че двамата така и не се женят, Мадалина има дъщеря от него.

Шестгодишната Шарлот е плод на връзката на модела с един от най-богатите наследници в Румъния, който е син на Дан Стратан, известен лекар и бизнесмен от Яш. Пламъкът между Мадалина и Матей пламва в Букурещ, а след почивка в Гърция те се местят заедно в Италия, където през 2017 г. се ражда дъщеря им.

Бракът им е изпълнен с много спречквания. Още в годината, в която става майка, румънски сайт съобщава, че Геня е решила да си вземе "пауза" в отношенията си със Стратан. С течение на времето разривът сякаш се засилва, като се оказва, че тя е била предадена от любимия мъж, разказват от Marca.

"Ти не просто ме измами, ти ни изневери. Ти не просто разби сърцето ми, ти съсипа нашето бъдеще", пише Мадалина през ноември 2017 г. в социалните мрежи, след като научава, че партньорът й има връзка с Лола Астанова, смятана за една от най-сексапилните пианистки в света.

Пианистката Лола Астанова разказва за живота и творчеството си броени дни преди концерта ѝ в София

Секси и талантлива - пианистката, която всеки иска да слуша (и гледа)

Лола Астанова за композирането, концертите и инфлуенсърите

Краят между Геня и Стратан става официален през 2019 г., когато тя се мести с дъщеря си в Милано. През април същата година Мадалина намира утеха в обятията на моделът и арт търговецът Вито Шнабел. Той е известен американски милионер, имал връзки с много знаменитости, между които са открояват имената на Хайди Клум и Амбър Хърд. 

Връзката им не продължава много дълго и се разпада, заради "несходство в характерите". Още през декември на същата тази година се говори, че Геня е омагьосала 24-годишния Леонардо дел Векио-младши, син на Леонардо дел Векио, основател на Luxottica и най-богатия човек в Италия за 2019 г. Но и тези отношения не траят дълго.

Преди да срещне и да тръгне с Григор Димитров, Мадалина Геня е имала връзки и с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело.

"Много от вас продължават да ме питат защо никога не съм се омъжвала - обяснява румънката преди три години. "Лично аз предпочитам да остарея сама, отколкото в компанията на мъж от тези, които съм срещала досега." Може пък Григор Димитров да се окаже изключението, което да промени убежденията ѝ.