Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор Димитров е Мадалина Геня, интересът към всичко случващо се около тях е огромен.

Григор Димитров и Мадалина Геня - влюбени и под светлините на прожекторите

Какво направиха Гришо и Мадалина за пръв път

Все така да са

Най-добрият български тенисист може и да пропусне турнира в Торонто заради болки в кръста. Сигурни сме обаче, че половинката му ще му окаже необходимата подкрепа.

Всъщност Геня използва профила си в Instagram, за да благодари на Димитров. Актрисата публикува серия от снимки, част от които от филмовия фестивал Marateale 2023 в Италия.

В описанието под поста тя се извинява на последователите си, че не е много активна в социалната мрежа, но това се дължи на много ѝ ангажименти. Мадалина Геня благодари на Григор Димитров, когото определя като "абсурдно красиво и невероятно човешко същество", за това, че е пътувал с нея до Италия.

Пътуване, оказало се много по-дълго от очакваното - което е и причината двамата да изглеждат уморени на снимките. Геня благодари на тенисиста за проявеното от негова страна разбиране, че тя е трябвало да жертва време, което да прекарат заедно, за да може кариерата ѝ да се развива.

Мадалина Геня - колко секси е половинката на Григор Димитров

Колко секси е гаджето на Григор Димитров

Пак му завидяхме

Вчера, 8 август, беше и рожденият ден на Мадалина Геня, като в сторитата си в Instagram тя загатна, че го е прекарала в пътуване. Разбира се, очакваме да сподели малко повече и дали Григор Димитров е бил с нея.