Продължението на "Сексът и градът" се оказа противоречиво по много причини. Доста хора бяха разочаровани от сюжетните обратни (например смъртта на Тузаря още в първия епизод или сексуалната революция на Миранда), а още повече - от липсата на Ким Катрал в ролята на Саманта.

"Просто ей така", And Just Like That и как героинята на Сара Джесика Паркър обу чехли Gucci

Шокиращата и неочаквана комбинация от Сара Джесика Паркър

Изложи ли се този път Кари Брадшоу

"Просто ей така" обаче е важен не само защото отново е вдъхновение за стил, а дрехите и аксесоарите, които Кари Брадшоу носи, се изкупуват с часове след появата им на екран. А и защото даде видимост на проблемите, с които се сблъсква съвременната градска жена над 50.

И явно ще продължи да го прави и във втори сезон, който ни очаква съвсем скоро - през юни. От първия тийзър трейлър виждаме и през какво ще минат Миранда, Шарлот и Кари в него. Първата продължава страстната си авантюра с Че, втората има дъщери-бунтарки, а третата ще се върне към мъж от миналото си.

В главните роли, както винаги, са Сара-Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, а около тях са още Сара Рамирес, Никол Ари Паркър, както и Джон Корбет, който се завръща като Ейдън.

Премиерата на втори сезон на "Просто ей така" е през юни по НВО Мах.