Че втори сезон на "Просто ей така" ще има, вече е официално потвърдено. И все така продължава да се говори, че Ким Катрал може би ще се появи в него. Въпреки че актрисата, която изигра култовата роля в хитовия сериал "Сексът и гладът", потвърди, че сериалът ще продължи без Саманта, все още нищо не е категорично. 

"Просто ей така", Майкъл Патрик Кинг и признанието му, че Саманта ще участва във втория сезон

Саманта в "Просто ей така" - възможно ли е

Ново 20

Наскоро в интервю един от основните продуценти на сериала - Майкъл Патрик Кинг, подсказа, че може и да има драматичен обрат на събитията. Пред Variety той призна, че Саманта (героинята на Катрал) ще бъде включена в сезона. Как точно обаче, все още не е ясно. 

И докато феновете стават все по-объркани от противоречивите версии, Ким Катрал реши да изненада последователите си в социалните мрежи с провокативна снимка по бански.

65-годишната актриса сподели в своя Instagram профил кадър, на който позира в дома си, носеща цял бански костюм с шоколадово кафяв цвят, привличащ погледа със своето дълбоко V-образно деколте.

"Тук няма нищо за гледане! Продължете нататък...", гласи посланието към поста ѝ, но като че ли никой от последователите ѝ във виртуалното пространство не е съгласен с нейните думи. 

Много от феновете ѝ изразиха възхищението си за начина, по който изглежда, като отбелязаха, че със зашеметителната си визия Ким Картал няма да има никакъв проблем да се превъплъти отново в провокативната нюйоркчанка Саманта.

Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, скарани ли са двете и защо не видяхме Саманта в “Просто ей така”

Скарани ли са наистина Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

И защо Саманта не участва в “Просто ей така”

"При това ще го направи с лекота", категрични са феновете на Ким Катрал, които нямат търпение все пак да видят Саманта поне във втората част на "Просто ей така".