Ким Кардашиян е една от най-известните жени в света и една от личностите с най-много последователи в социалните медии (само в Instagram те са над 350 милиона). Освен всичко това обаче Ким е и успешна бизнесдама.

Ким Кардашиян, принцеса Даяна и как риалити звездата купи колие с кръст, притежавано от принцесата

Когато и Ким Кардашиян иска да е принцеса Даяна

Как риалити звездата се доближи до принцесата

И явно възнамерява да превърна в същата и най-голямата си дъщеря. На името на деветгодишната Норт Уест вече има регистрирани четири търговски марки, като заявленията за тях са подадени в началото на март тази година, съобщава US Sun.

Една от тях е описана като "немедицинска подготовка на кожата, овлажняващи продукти за кожа, лосиони, кремове и почистващи продукти за кожа". Най-вероятно Норт ще пусне собствена козметична линия, насочена към тийнейджъри?

Снимка 612369

Източник: GettyImages

Друга от търговските марки на името на дъщерята на Ким и Кание Уест е описана като "играчки, аксесоари за кукли, кукли, инструменти за рисуване, механични фигурки", което пък предполага, че втората марка ще е за играчки.

Останалите две компании, които евентуално ще реализира Норт Уест, са рекламни услуги и "забавления в сферата на поп културата". Предстои да разберем доколко успешни ще са те. От US Sun припомнят, че Кардашиян регистрира цели 12 марки на името на тригодишния си син Псалм през ноември 2022 г.