Киану Рийвс никак не обича медийното внимание. Затова си е истинско събитие да го видим на червения килим. А последната поява на актьора се превърна в темата, за която всички говорят.

В неделя, 3 ноември, 55-годишния актьор присъства на LACMA Art+ Film Gala в Лос Анджелис. Той се появи на събитието под ръка с художничката Александра Грант.

И това е първият път, в който виждаме Рийвс в подобна близост с жена от вероятно 20 години.

Снимка 451159

Източник: GettyImages

Наскоро Киану бе обявен за твърде добър човек за тази планета, както и за най-желаното гадже в интернет. Той неведнъж е говорил за живота в самота, а когато фенки искат да се снимат с него, звездата от "Матрицата" никога не си позволява да ги докосва.

Джентълмен, мечта за много жени, явно Рийвс най-накрая е открил дамата, която да промени начина му на съществуване.

Самият факт, че се осмели да демонстрира публично близостта си с Грант, макар и само държейки я за ръка, ни е напълно достатъчен, за да сме сигурни, че Киану е влюбен.

Снимка 451160

Източник: GettyImages

Художничката Александра Грант е дългогодишна приятелка на актьора и те неведнъж са работили заедно по различни проекти. Двамата дори създадоха издателство преди две години. Киану написа и книга, която Грант илюстрира. Явно приятелските и бизнес отношенията им са успели да прераснат в нещо повече, пише People.

Жената, която видимо е успяла да спаси Киану от самотата, е на 46 години, с девет години по-млада от него, но повечето реакции в социалните мрежи под снимките им са свързани именно с факта, че изглежда доста по-възрастна от него.

Киану Рийвс, няколко малки кученца и любимите неща на акьтора

Голямата любов на Киану Рийвс

Не са нито жените, нито моторите

Ние ще си спестим коментара, защото определено ни харесва да виждаме Киану усмихнат и нищо друго няма значение в случая.