Мнозина определят Киану Рийвс за наистина секси мъж. Други не споделят това мнение. Но всички признават, че актьорът притежава една мистериозна харизма, която ги кара да му бъдат фенове.

А какво е по-секси от Киану - Киану в компанията на няколко малки кученца. Рийвс се включи в предизвикателството на BuzzFeed да отговаря на въпроси, обграден от няколко четириноги сладура.

В края на видеото разбираме, че кучетата, с които си партнира във видеото, са за осиновяване. Още една добра кауза, която звездата от  "Матрицата" подкрепя.

Снимка 432062

Източник: Facebook / Keanu Planet

Първото, което разбрахме за актьора, е, че много обича кучета, особено когато са малки. Дори да му ядат връзките на обувките или да пишкат не където трябва. Това обаче не е особена изненада, а в социалните мрежи дори са го провъзгласили за "Свети Киану", покровителят на лаещите домашни любимци.

Типично в свой стил, той отговаря че неговата тайна да бъде винаги здраво стъпил на земята е... гравитацията. Е, с нея леко се разминават в някои сцени от екшън филмите, в които участват, но именно те са му и любимите. Обича и тренировките преди снимачния процес.

Киану Рийвс, състоянието на актьора и за какво харчи милионите си

Как Киану Рийвс харчи милионите си

Точно в негов стил

Не по-малко обича и сандвичите с мед и фъстъчено масло. Най-голямата му страст без никакво съмнение са моторите. Най-омразно пък му е да дава съвети.