В светските среди е повече от трудно да имаш истински приятели, но Кейти Пери е щастливка да има дружка, която иска да бъде тясно свързана и с живота на бъдещата й дъщеря.

Годеницата на Орландо Блум се очаква да роди в края на лятото, а вече знаем и коя ще е най-вероятната кръстница на бебето.

Според разпространена информация, Пери се е обадила на своята много добра приятелка Дженифър Анистън с питането дали иска да приеме тази роля, която е и чест, и отговорност.

Актрисата изключително много се е зарадвала, че Пери е избрала точно нея и през сълзи й е дала положителен отговор. Тя вече има и опит като кръстница на 16-годишния син на колежката си и приятелка Кортни Кокс, предава Page Six.

Кейти Пери, най-трудният период в живота й и какво я е спасило от самоубийството

Кейти Пери и мислите за самоубийство

Какво я е докарало до ръба

Въпреки че рядко сме ги виждали заедно, Анистън и Пери имат дългогодишно и много силно приятелство. Двете винаги са заедно - както в трудните, така и в щастливите моменти. А очевидно в бъдеще ще има повече от вторите, защото пътищата им ще се свържат по още един начин - благодарение на дъщеричката на Кейти и Орландо.