Преди Меган Маркъл да стане съпруга на принц Хари, Кейт Мидълтън бе едноличната носителка на короната за най-стилна дама в британския кралски двор. Но сега херцогинята на Кеймбридж има пряка конкуренция. А на война (било то и модна) и в любовта всичко е позволено.

И сега идва ред на един хитър ход от страна на Мидълтън - да назначи нов стилист, който да се грижи за безупречната й визия. Това е 36-годишната Вирджиния Чадуик-Хейли.

Снимка 415690

Източник: Facebook / Smart Works Reading

Двете с Кейт се познават от дълги години, защото са учили заедно в университета. Джини, както я наричат, има и благородническо потекло, знае много добре и как трябва да се облича една херцогиня. Не можем да пропуснем и факта, че в биографията си има записан стаж и като редактор на модно списание.

Доскоро Мидълтън разчиташе на експертното мнение и избора на Наташа Арчър, която обаче излезе в отпуск по майчинство. И тя, както и настоящата стилистка на херцогинята, действа по следния начин - изискват модели за проба от конкретни марки, дрехите се праща в двореца Кенсингтън и след дискусия се стига до решение дали са подходящи за конкретно събитие, предава ELLE.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и правилата, по които обзавеждат домовете си

Как да имаме дом като на Меган и Кейт

Съвети от херцогини

Това правило важи както за официалните, така и за по-неглиже тоалетите, с които Мидълтън се появява в зависимост от случая. Според източници от двореца, новата стилистка на Кейт е нейното тайно оръжие и именно тя ще й помогне да запази първото си място в състезанието по стил, оставяйки Меган зад себе си. Но сме сигурни, че Маркъл няма да се предаде така лесно.