Кeйт Мидълтън е една от най-спортните натури в британския кралски двор. Редовните тренировки, съчетани с хранителния режим, успяха да й помогнат да се възстанови доста бързо след трите бременности и раждания. А тренировките носят истинско удоволствие на херцогинята, особено когато са разнообразни.

Освен любимите йога и аеробика, в последно време Мидълтън е добавила към заниманията си и един от предпочитаните в детството си спортове - тениса.

От няколко месеца херцогинята посещава уроци в частния Hurlingham Club, където се вихри с ракета в ръка под зоркия поглед на треньор, както и на охраната, която не я изпуска от очи дори в залата.

Снимка 456534

Източник: GettyImages

Според очевидци на тренировките на херцогинята, тя се справя много добре и в тениса, и очевидно не е загубила тренинг. А освен Мидълтън, членове на луксозния клуб са и Шарлот и Джордж, които също редовно посещават уроци по тенис на корт, пише The Sun.

Особено през летните месеци, но и след това, тримата често отиват в спортния клуб, тренират, а след това сядат за по чаша чай, като едно обикновено семейство. Ако изключим охраната, разбира се. Херцогинята пък обича да бъде не само на корта, но и във ВИП ложата на всички големи тенис турнири, провеждащи се в Лондон.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и битката им с пластмасата

Примерът, който ни дават Уилям и Кейт

Заедно във всичко

Така тенисът се превръща в поредното семейно занимание, съчетаващо удоволствие и физическа активност, след плуването и зимните спортове, които също са любими на Уилям, Кейт и децата им.