Учебната година и началото на есента неумолимо наближават. Не само ние, но и кралските особи се стремят максимално да оползотворят последните летни дни и да се насладят на пълни обороти на ваканцията.

Кралица Елизабет, лятото в замъка Балморал, Борис Джонсън и кой друг ще я посети там

Кого покани кралицата в лятната си резиденция

Елизабет очаква доста гости в замъка Балморал

Тази за децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън продължава с баба им.

Семейството замина за замъка Балморал в Шотландия, където кралица Елизабет ще бъде до началото на октомври. Подобно на баща си, и принц Джордж (9 г.), принцеса Шарлот (7 г.) и принц Луис (4 г.) се очаква да се насладят на природата в големия парк на замъка, да се къпят в река Дий и да се забавляват в околните гори.

Снимка 575654

Източник: GettyImages

40-годишната Мидълтън пък успя за пореден път да изненада поданиците си с това, че отново пътува като обикновен човек на борда на икономична класа на местна авиокомпания. Видео, на което я виждаме заедно с Шарлот, Луис и бавачката им да се качват на самолета, беше споделено в TikTok.

Замъкът Балморал е притежание на английското кралско семейство вече повече от 150 години, припомнят ни от People, и любимо място на всичките му членове. Малко след смъртта на принц Филип през април 2021 г., херцозите на Кембридж споделиха непоказвани до момента снимки от там.

На тях Уилям, Кейт, все още невръстният Джордж и бебето Шарлот са в компанията на Филип и кралицата в една от залите на замъка. Шотландия заема специално място в сърцата на принца и херцогинята - именно в университета "Андрюс" там се запознават двамата.