За радост на своите многобройни фенове сериалът The Crown, който проследява отблизо живота на британското кралско семейство - от изкачването на Елизабет II на престола до днешни дни, продължава.

The Crown, Джемайма Кан и защо приятелката на принцеса Даяна отказа да работи по сериала

Принцеса Даяна отново разбуни духовете

Проблеми с пети сезон на The Crown

Netflix започва снимките на шестия, финален сезон през втората половина на годината. Този път действието ще се фокусира върху живота на кралското семейство в края на 90-те и началото на 2000 г. - периодът, който обхваща и запознанството на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Логично е веднага да се запитаме коя ще бъде актрисата, която ще пресъздаде образа на Кейт. Всъщност, отговор на този въпрос не могат да ни дадат дори самите създатели на сериала, тъй като става ясно, че все още са в процес на издирване.

Снимка 570196

Източник: GettyImages

Предполага се, че предстоящите серии ще проследят най-вече ранните години на връзката между Уилям и Кейт по време на съвместното им обучение в шотландския университет в Сейнт Андрюс.

Затова и от Netflix обявиха, че търсят млади актьори - не само за ролята на Кейт, но и за тези на принцовете Уилям и Хари. И дори не изискват предишен професионален актьорски опит.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, трудното детство на принца и нуждата от постоянна подкрепа

Как Кейт спаси Уилям

Съпруга за пример

В момента в още текат снимките на петия сезон на сериала. В ролята на принцеса Даяна е Елизабет Дебики, а принц Чарлз е изигран от Доминик Уест. Очаква се премиерата да бъде през ноември.