Вчера, 19 март, Елизабет Втора и Кейт Мидълтън посетиха King's College в Лондон, за да открият реновираните кампуси. Но причината не е толкова важна, колкото фактът, че това е първият подобен съвместен ангажимент на кралицата и херцогинята, без други представители на кралското семейство, въпреки че Мидълтън е омъжена за принц Уилям вече почти осем години.

За повода Кейт избра неутрално сиво палто на Catherine Walker, а кралицата изпъкна с яркорозов тоалет. Херцогинята допълни визията си с черна шапка в знак на уважение към короната.

Снимка 413131

Източник: GettyImages

А двете дами споделиха едно синьо одеяло, с което бяха наметнали краката си в колата, преди да слязат при финалната точка на пътуването. И този факт не убягна на фотографите, предава Daily Mail.

Кейт остана в автомобила, докато кралицата слезе от него. След това вървеше на известно разстояние зад нея, както изисква протоколът. Всичко мина по план и даже се чудим защо досега не сме виждали Елизабет Втора и Мидълтън на самостоятелни прояви и дали пък в бъдеще няма да се случват по-често.