Няма спор, че Кендъл Дженър е един от най-успешните модели в света в момента. Нетното й състояние се оценява на 45 милиона долара, а последователите й в Instagram са цели 152 милиона.

Кендъл Дженър, последните й снимки по бельо и несигурността на модела за визията й

И Кендъл не е толкова перфектна, колкото си мислим

Трудно е да й вярваме, но все пак...

Изявите на модния подиум и пред обектива обаче явно не са достатъчни на красавицата и тя, както и известните си сестри, реши да започне свой бизнес, с който да си изкарава допълнителни доходи.

Вчера, 16 февруари, Кендъл публикува няколко снимки и кратки видеа в социалната мрежа, с които разкри един дълго пазен в тайна проект. От почти четири години тя е в процес на разработка на "най-добрата на вкус" текила и вече може да се похвали с желания резултат.

Дженър споделя, че е правила редица дегустации на спяло, пътувания до дестилерията и анонимни участия в различни световни конкурси за текили, които нейният продукт успява да спечели. Tequila 818 е единственото питие, което тя и всички около нея пият в последната година и вече няма търпение и ние да можем да го опитаме.

Текилата се предлага в три разновидности в зависимост от това колко време е отлежавала - Blanco, Reposado и Añejo. Тя се произвежда в Сантиаго де Текила в щата Халиско, Мексико и е направено на 100% от брано ръчно синьо агаве.

Името 818 всъщност е кодът на родното място на Кендъл в Лос Анджелис, Калифорния. А наградите, с които вече може да се похвали алкохолната напитка, са гаранция за нейното качество и вкус.

Tesla, Tesla Tequila, текилата на компанията на Илон Мъск и една първоаприлска шега

Tesla Tequila - от първоаприлска шега в реалност

Мъск прави пари и от това

Скоро след като моделът публикува информацията за тайния си проект, нейната майка Крис Дженър побърза да се похвали колко е горда с нея и с всички усилия, които е положила през последните години. Тя агитира всички да последват профила на 818 в социалните мрежи и сега ни остава само да чакаме официалното пускане на текилата в продажба.