Когато говорим за съвършени тела, не е никак трудно да се сетим първо за Кендъл Дженър. Моделът често ни радва с доста разголени снимки, които са част от професионалните й ангажименти.

Кендъл Дженър и секси снимките ѝ по бански на тайно място

Тайната локация на Кендъл Дженър

Петъчно гълтане на граматики

Последните подобни секси кадри, които намираме в профила й в Instagram, са от съвместната фотосесията със сестрите й Ким Кардашиян и Кайли Дженър за рекламната кампания на бранда Skims.

На снимките Кендъл е секси, провокативна, с безкрайни крака и перфектни форми. Дори някои от коментиращите се чудят как е възможно да е живо същество...

Въпреки начина, по който изглежда, както и десетките милиони харесвания, Дженър също има моменти, в които се чувства неуверена. Да, на нас това може да ни звучи странно, но за нея е напълно нормално.

"Аз съм момиче с изключителен късмет. Оценявам всичко, което имам, но искам да знаете, че и аз имам своите лоши дни и ви разбирам. Красив си, точно какъвто си. Невинаги всичко е перфектно, както изглежда", написа Дженър в Twitter.

Това изказване идва на фона на друго, което тя сподели в профила си: "Имам 99 проблема и да изглеждам като Кендъл би решило всички тях" - нещо, с което моделът очевидно не е съгласна.

Нейните думи пък успяха да мотивират много дами, които далеч не са толкова перфектни, колкото нея, да споделят в социалните мрежи и своите селфита в огледалото, с което да засвидетелстват любовта към себе си, предава HELLO!.