В последно време на Кендъл Дженър не ѝ върви много в любовта. До ноември миналата година тя бе във връзка с баскетболиста Девин Букър, с когото обаче за известно време бяха разделени. След като все пак се събраха, отново скъсаха само няколко месеца по-късно.

Кендъл Дженър и 818 Tequila - как се става звезда на корицата на Forbes 30 под 30

Кендъл Дженър няма спирка

Кои влизат в списъка на Forbes 30 под 30

Скоро след раздялата обаче Кендъл Дженър вече беше открила нова любов. През февруари моделът бе забелязана на среща в Бевърли Хилс с изпълнителя Bad Bunny. От самото начало на връзката им обаче и двамата се пазят далеч от общественото внимание.

През май те присъстваха на Met Gala 2023, но минаха по червения килим поотделно, преди да попаднат отново на едно и също място на афтърпартито същата вечер.

Въпреки че 29-годишният рапър, чието истинско име е Бенито Антонио Мартинес Окасио, така и не потвърди връзката си с модела дори и в интервю за Rolling Stone, според източници те наистина са били заедно.

Снимка 646591

Източник: GettyImages

Според информатор на Us Weekly Кендъл Дженър е виждала "дългосрочен потенциал" за отношенията си с Bad Bunny. Освен това той е бил "абсолютен джентълмен", а и моделът е била "наистина привлечена от увереността му".

"Те прекарват страхотно времето си заедно и тя оценява, че той се разбира с всичките ѝ приятели. Те се допълват взаимно на толкова много нива и тя се радва да го опознава все по-добре всеки ден", издава преди месец източникът.

Снимка 646590

Източник: GettyImages

Въпреки че според друг източник оттогава връзката на Кендъл Дженър и Bad Bunny се е задълбочила дори още повече, явно нещата са се променили. Според западните медии двамата са се разделили само по-малко от година откакто са започнали да излизат. Нито моделът, нито рапърът обаче са коментирали тази новина публично.

Кендъл Дженър за Jacquemus - моделът показва перфектно дупе в коледната кампания на марката

Перфектното дупе на Кендъл Дженър (в капана на коледни лампички)

Хо-хо-хо, време е

Седмица след като Кендъл Дженър и Bad Bunny са били забелязани заедно по време на модното шоу на Gucci в Милано през септември, двамата са присъствали на афтърпартито на предаването Saturday Night Live, в което рапърът е участвал. Това обаче е била последната им публична изява заедно.