Ако все още не знаем, Кендъл Дженър е дългогодишен любител на конната езда. Моделът е споделяла, че много обича животните, а язденето е било сред любимите ѝ занимания. Практикувала го е в продължение на 10 години и дори е смятала, че ще стана професионален ездач, а след това ветеринар.

Когато Кендъл Дженър не носи нищо под дънковото си яке

Когато Кендъл Дженър не носи нищо под дънковото си яке

В поредната гореща кампания за Calvin Klein

Това разказа Кендъл пред Harper's Bazaar през 2016 г. Но съдбата, какато е ясно, е имала други планове за нея и тя се озовава в модната индустрия, превръщайки се в изключително успешен модел. При това за всички - от линията за оформяне Skims на сестра ѝ Ким до световни марки като Calvin Klein. А сега тя има възможността да съчетае двете си страсти - моделството и конете - за новата модна кампания на Stella McCartney.

Ето защо Кендъл се впусна в красива и въздействаща фотосесия из равнините на местността Камарг в Южна Франция, популярна с обитаващите я бели понита. И разбира се, резултатът е изключителен - заради опита на Дженър в ездата и грижите за животните, който я превръща в идеалното лице на кампанията.

"Знаех, че момичето на Stella McCartney за този сезон трябва да обича конете толкова, колкото и аз", казва дизайнерката на едноименната марка за последната си колекция. "Кендал язди от дете, също като мен, и има собствено ранчо. И е изключително спокойна около тези чувствителни същества."

Кампанията представя Дженър в редица изящни пози, редом до стадото, представяйки най-новото от известната британска модна линия. А последната е популярна с това, че не съдържа животински продукти. Иновациите на Маккартни в областта на веган материалите този сезон включват кожа, създадена от отпадъци от грозде и ябълки и аксесоари, изработени от мицел на гъби.

"Колекцията е изработена от 92% съзнателни материали, което я прави най-отговорното предложение на дизайнерката Стела Маккартни до момента", твърдят от марката.

Кампанията доказва и, че да бъдеш любител на животните в света на модата може да бъде също толкова бляскаво, колкото и етично. И ако погледнем кадрите с Кендъл Дженър, ще се убедим в това. Особено впечатляващ е драматичният момент, в който моделът лежи на гърба на едно от понитата в сумрака, носейки само чифт високи до бедрата ботуши и подходяща чанта.

Кендъл Дженър пак е секси по бански

Кажи къде ти влиза пясъкът на плажа... или поредната секси снимка на Кендъл Дженър

Моделът пак провокира последователите си

Когато една известна марка, която проявява загриженост към природата, един отличен ездач и стадо бели коне се обединят, резултатът няма как да не е изключително красив и естетически издържан, убедени са от InStyle.