Без особена изненада Кендъл Дженър бе една от най-секси и провокативните дами на MET Gala 2023. Супермоделът не отстъпи на сестрите си и щедро демонстрира перфектните си форми. А като я гледаме толкова съвършена, няма как да не се замислим и за щастливеца, който има привилегията да е опасно близък с нея.

Кендъл Дженър, Bad Bunny и целувките, които си разменят двамата след вечеря

С кого се целува страстно Кендъл Дженър

Когато слуховете се оказват самата истина

Последното име в дългия колкото краката на Дженър списък със завоевания е това на рапъра Bad Bunny. Двамата така и не са потвърдили официално, че са двойка, но папараците неведнъж вече ги засичат да си разменят целувки и прегръдки на тайни срещи. И така от февруари досега.

Е, MET Gala също не се оказа мястото за дебюта на модела и изпълнителя като гаджета, въпреки че и двамата присъстваха. Кендъл позира сама пред обективите в блестящия си тоалет в черно на Marc Jacobs, който съчетава класика и сексапил.

Снимка 616525

Източник: GettyImages

Минути след това Bad Bunny изненада модните критици с изцяло бял костюм с гол гръб и дълъг шал с много цветя, дело на Jacquemus. 

Снимка 616530

Източник: GettyImages

Зад кулисите пък двамата демонстрираха близостта, която не посмяха публично.

След официалната част притесненията съвсем се изпариха и моделът и изпълнителят се отправиха заедно към едно от многото афтърпартита след благотворителния бал.

Кендъл Дженър, Bad Bunny и слуховете, че са заедно

Това ли е новият мъж в живота на Кендъл Дженър

Нова любов на хоризонта

И докато Bad Bunny заложи на по-неглиже визия, Дженър отново се превърна в център на внимание с прилепнал, прозрачен и доста изрязан гащеризон. С подобно облекло надали е целяла да остане незабелязана, отбелязват от Just Jared.