В края на февруари се появиха слухове, че Кендъл Дженър отново е намерила любовта с лицето на рапъра Bad Bunny. Тогава двамата бяха забелязани заедно на вечеря в Бевърли Хилс. След това отново са били забелязани заедно в нощен клуб в Лос Анджелис.

Кендъл Дженър и секси снимките ѝ по бански

Секси снимките на Кендъл Дженър по бански

Вече ни се иска да е лято

Сега от Hollywood Life разбираме, че слуховете май се оказват самата истина, след като двамата бяха засечени да интимничат след вечеря в суши ресторант в Западен Холивуд. По време на срещата им моделът от корицата на Vogue и хитмейкърът на "Tití Me Preguntó" бяха заснети да се прегръщат и целуват за лека нощ, според TMZ.

За срещата в средата на седмицата Кендъл избра да носи тъмнозелено палто, докато половинката ѝ беше облечен със сако и панталон в цвят каки. Bad Bunny завърши визията си и показа подкрепата си за Dodgers с тяхната емблематична синя бейзболна шапка. От папарашките снимки се вижда, че двамата са в компанията на по-малката сестра на Кендъл - Кайли Дженър.

Скоро след като снимките се появиха в социалните мрежи, много фенове на Bad Bunny изразиха недоволството си от връзката му модела, като написаха, че Кендъл със сигурност не е подходящото момиче за него. Факт е, че човек трудно може да хване края на любовните връзки на Кендъл Дженър, защото те следват една след друга. Последно тя на няколко пъти се събираше и разделяше с баскетболиста Девин Букър.

Кендъл Дженър, Bad Bunny и слуховете, че са заедно

Това ли е новият мъж в живота на Кендъл Дженър

Нова любов на хоризонта

Припомняме обаче, че Кендъл е сама вече от няколко месеца, а роденият в Пуерто Рико рапър също е прекратил дългогодишната си връзка в края на миналата година.