Децата растат неусетно и това е факт, който всеки родител е разбрал от личен опит. Често обаче в забързаното ежедневие не остава време за подобни заключения и трябва да поспреш или пък нещо да те подсети колко малки са били довчера хлапетата, които днес са големи хора.

Брук Шийлдс и Ванеса Брайънт - звездните майки, изпратили дъщерите си в колежа

Труден момент за вдовицата на Коби Брайънт

Какви промени настъпват в семейството

През подобен момент на катарзис премина и Катрин Зита-Джоунс и не пропусна да го сподели с милионите си последователи в Instagram.

Тя публикува кратко видео, на което виждаме дъщеря й Карис като доста по-малка да й разяснява за животинския свят по книжки на пода в банята.

Вече 18-годишната Карис завърши училище по-рано тази година и сега се подготвя за първия си ден в колежа, разбираме от думите на майка й.

А докато тя си опакова багажа, Катрин е обзета от носталгия и разглежда стари нейни видеа. "Не й казвайте, че съм публикувала това", шегува се актрисата.

Майкъл Дъглас, дъщеря му Карис и неудобната ситуация, в която е изпадал актьорът

Неудобният момент на Майкъл Дъглас

Когато просто не знае какво да каже

Тя обаче добавя и плачещо човече, очевидно емоционална заради факта, че времето лети толкова бързо и нейното малко момиченце се готви да поеме живота си в свои ръце. Разбира се, това са нещата от живота, но е някак умилително, че Зита-Джоунс решава да ги сподели и с нас.