Докато тук все още се радваме на лятната ваканция и се надяваме учебната година да започне по план, в САЩ тя вече започна. Много младежи за първи път се отделиха от родителите си, за да постъпят в колеж, и дъщерите на Ванеса Брайънт и Брук Шийлдс са сред тях.

56-годишната актриса сподели в профила си в Instagram новината, че 18-годишната й дъщеря Роуън постъпва в колеж. "Моето невероятно и уникално момиченце разперва крила", написа тя към серия снимки.

Те показват моменти от пътуването до, както и настаняването в кампуса на колежа. "Това беше най-тъжното прибиране вкъщи, което някога съм имала", допълва Шийлдс, като има предвид прибирането си у дома без Роуън.

18-годишната Роуън и 15-годишната Гриър са децата й от брака й със сценариста Крис Хенчи, за когото се омъжи през 2001 г. Семейството живее в Ню Йорк.

По същото време и Ванеса Брайънт изпрати най-голямата си дъщеря в колеж. 18-годишната Наталия заминава да учи в Университета на Южна Калифорния. "Днес беше трудно. Това е снимка от преди да се разплачем", написа вдовицата на Коби Брайънт в Instagram.

Така Ванеса остава сама с двете си най-малки дъщери Бианка (4 г.) и Капри (4 г.). Само преди ден Коби Брайънт щеше да навърши 43 години. Той загина в самолетна катастрофа заедно с 13-годишната им дъщеря Джиана.