Джони Деп, Алис Купър, Тони Хенриксен и Джо Пери, обединени в рок бандата Hollywood Vampires, трябваше да изнесат първия си концерт в България още през 2020 г. 

Hollywood Vampires, Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и първият им концерт в България

Джони Деп в България, но с китара в ръка

Hollywood Vampires и първият им концерт в България

Тогава обаче пандемията обърка всичко, но сега, три години по-късно, концертът най-после ще се състои тази вечер в "Арена София". За кулинарната част от престоя им в София бандата ще се довери на двама от новите членове на журито на MasterChef.

Шеф Илиан Кустев и Явор Сарафов ще трябва да се съобразят с предпочитанията на Hollywood Vampires, които обичат да експериментират с храната и да пробват типични ястия от държавите, които посещават покрай концертите си.

Таратор

Източник: bTV

Таратор

Руло от телешки език с бекон в масло

Източник: bTV

Руло от телешки език с бекон в масло

Така например те не трябва да използват червена чушка или портокали в ястията заради алергиите на някои от членовете на бандата. А предпочитаната напитка от Джони Деп е розовият джин.

Качамак с крема сирене

Източник: bTV

Качамак с крема сирене

Крем карамел

Източник: bTV

Крем карамел

Всички предпочитания на бандата ще бъдат събрани в едно меню, което ще включва таратор, качамак с крема сирене, руло от телешки език с бекон в масло и крем карамел. Тези ястия ще бъдат поднесени с нов прочит.

Какво е състоянието на Джони Деп след травмата и отменените концерти на Hollywood Vampires

Неприятни новини за Джони Деп

И кога да очакваме завръщането му

"Ястията, които сме подбрали, са типични за България, за да могат те да усетят нашия, българския вкус. По този начин не само изпълняваме тяхното желание да се докоснат до местната кухня, но се надяваме, че ще я запомнят и ще ѝ се насладят", казват двамата членове на журито на MasterChef България.