Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон на "Ергенът". Но освен външните си дадености, тя показа, че притежава и завидни умения да омагьосва мъжете. А след края на телевизионния формат разпалва фантазиите им на воля и по-силно от всякога.

Айлин се завръща в "Ергенът", а чувствените моменти на Евгени Генчев предстоят

Страст и ярост в новите епизоди на "Ергенът"

Правилата явно са, за да се нарушават

По професия Айлин е модел. Именно с това продължава да се занимава и сега, а ангажиментите й са повече от всякога. По всичко личи, че освен работни ангажименти обаче, Айлин се радва и на споделена любов.

Още преди време красавицата сподели в социалните мрежи, че има мъж до себе си, като разкри, че е на 41 години и е от ирански произход.

Въпреки че е израснал в Германия, Фарид живее в България и има бизнес с парфюми. И макар че двамата са заедно от около година, участничката в "Ергенът" реши да го покаже публично едва сега.

Айлин Бобева от "Ергенът" и новите й секси провокации

Новите секси провокации на Айлин от "Ергенът"

Многото лица на модела

Айлин сподели няколко снимки Instagram от рождения ден на половинката си, демонстрирайки на феновете си колко е щастлива в обятията на любимия си мъж.

"Честит рожден ден на моя скорпион, моя дявол, моята любов. Малкото момиче те обича толкова много", написа Айлин към серията кадри, на които се вижда тортата на Фарид, както и моменти от пътуванията им по света и други радостни мигове заедно.