Осем са момичетата, които останаха да се борят за сърцето на ергенът в едноименното риалити на bTV. Намалелият брой на претендентките обаче съвсем не означава намаляване на страстите, емоциите и напрегнатите моменти в него.

Грандиозно падение и неочаквано завръщане тази седмица в "Ергенът"

Грандиозно падение и неочаквано завръщане тази седмица в "Ергенът"

Надпреварата за сърцето на Евгени Генчев продължава

Напротив - тази седмица в "Ергенът" предстоят обрати. В сряда, 26 април, шест от момичетата отиват на плажен коктейл, по време на който Евгени ще бъде техният йога инструктор. Една от привидно срамежливите дами ще се осмели да е много по-смела от очакваното.

В същата вечер отпадналата миналата седмица Айлин изненадващо се завръща в имението, защото е влюбена и не е готова да си ходи. Това ще разяри доста останалите, които смятат, че подобен ход не е честен спрямо тях.

Снимка 615705

Източник: bTV

Вечерният коктейл пък ще накара пианистът да е прекалено страстен към една от дамите, а Церемонията на розата ще предопредели още една отпаднала.

Снимка 615703

Източник: bTV

В четвъртък, 27 април, предстои индивидуална среща на пианиста с едно от момичетата. А тя ще е особено романтична, защото нейна сцена ще е остров край Бодрум.

анкета

Кое предаване ви разочарова най-много?

Виж резултати

"Ергенът" 44.4%

"Като две капки вода" 7.8%

"Един за друг" 6.9%

Survivor 25.8%

Hell's Kitchen 8.5%

Нито едно, всички са страхотни 6.5%

През това време дамите в имението ще пишат романтични стихове за Евгени, а Церемонията на розата ще протече по нетрадиционен начин.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.