Напоследък на Уил Смит не му е никак леко, защото около личния му живот се вдига много шум. А отговорността за случващото се е на съпругата му Джейда Пинкет Смит, която реши да разкрие в книгата си Worthy, че двамата са разделени от години.

Уил Смит и Дуейн Мартин - твърденията на бившия асистент, че двамата са правили секс

Скандалните твърдения за сексуалния живот на Уил Смит

Правил ли е секс с мъж актьорът

А тези дни човек на име Брадър Билал излезе със скандалните твърдения, че преди години е станал свидетел на това как Уил Смит прави секс с актьора Дуейн Мартин. Въпросният Билал се определя като човек, който е бил близък до Смит и дори е бил в ролята на негов асистент.

Говорител на носителя на Оскар побърза да отрече твърденията, а коментара си направи и Джейда Пинкет Смит. В интервю за предаването The Breakfast Club по случай излизането на книгата ѝ Worthy актрисата определи твърденията по адрес на мъжа ѝ като абсурдни.

Като Джейда дори смята, че знае на какво се уповават твърденията. Според нея, Билал се е опитвал да измъкне пари от Уил Смит, защото е смятал, че двамата са работели заедно по книгата на актьора, и той самият също е влагал средства в нея.

"Уил беше готов да му даде определена сума, но той не я взе. Така че цялата тази ситуация се основава на това", казва още Джейда Пинкет Смит, пише People.

Джейда Пинкет Смит и интимните подробности за сексуалния си живот в книгата си Worthy

Секс с мъже или секс с жени - какво предпочита жената на Уил Смит

Съпругата на Уил Смит с нова доза разкрития

Актрисата твърди, че не е запозната в детайли с бизнес отношенията между двамата, но е сигурна, че ще съдят Брадър Билал заради изказванията му по адрес на мъжа ѝ. Човек, близък до семейство Смит, допълва пред People, че те смятат, че това е поредният опит някой да се облагодетелства от славата им.