Дали Адел не се е омъжила тайно? Това е въпросът, който си задават феновете ѝ, след като преди броени дни певицата направи едно доста подозрително изказване. По време на един от концертите си в Лас Вегас, певицата на "Easy On Me" нарече приятеля си от две години, Рич Пол, свой "съпруг".

Адел на 35

Адел в 27 факта

Защото някой днес има рожден ден

"Не можеш да се омъжиш за мен. Сериозно ти говоря, любов моя, дори съпругът ми е тук тази вечер", каза 35-годишната носителка на Грами на един от феновете ѝ в публиката.

Когато нейният почитател отговоря: "Можеш ли да опиташ?" певицата весело отвръща: "Не, не искам да опитвам. Аз съм с Рич. Ти си луд, остави ме на мира."

Когато видео на разговора им беше публикувано в TikTok, феновете бързо отбелязаха небрежното споменаване на Адел за "съпруг" и веднага заподозряха, че двамата може да са имали тайна сватбена церемония - нещо, което не е неприсъщо за много от звездите. Адел и спортният агент обявиха публично връзката си през юли 2021 г., когато бяха снимани да седят заедно на игрището на баскетболен мач от NBA.

По това време източник, близък до двойката, каза на Page Six, че се срещат на "100 процента". Няколко месеца по късно в интервю с Rolling Stone Адел нарече Рич "невероятен" и "с отворено сърце".

Адел направи гаф на един от концертите си, но излезе от положение по най-добрия начин

Гафът на Адел

Ето така се излиза от положение

Тя също така отбеляза, че връзката им е била "най-лесната" романтика, която е преживявала. През следващата година Адел беше забелязана да носи крушовиден диамантен пръстен, за който се подозираше, че е годежен. 

Снимка 606565

Източник: Instagram / adelerichpaul

Когато я попитаха дали агентът на ЛеБрон Джеймс ѝ е предложил, тя изясни в интервю за Elle през август 2022 г., че те "не са" сгодени, като отбеляза: "Просто обичам бижута от висок клас."

Адел за хвърлянето на предмети по време на концерт

Спри или Адел ще стреля

Ясната и категорична позиция на изпълнителката

Адел дели 10-годишния си син Анджело с бившия си съпруг Саймън Конеки. Бившата двойка се раздели през 2019 г. след повече от три години брак.