Ирина Шейк е от супермоделите, за които всички марки се надпреварват. И това не е никак случайно - освен професионализъм в големи дози, тя притежава и красота в още по-големи. За разлика от много други популярни красавици, тя залага преди всичко на натуралната визия. А последните кадри, които сподели в профила си в Instagram, са доказателство, че си е природно привлекателна.

Ирина Шейк и Том Брейди половин година по-късно - как се развива връзката им

Зад кулисите на потайната връзка на Ирина Шейк и Том Брейди

Ето какво се случва между двамата

Красавицата публикува снимка, на която я виждаме върху мотор с оскъдно облекло и къса коса. А от лаконичното описание към нея разбираме, че на кадъра е само на 16 години. И тогава е в перфектна форма, и тогава знае как дa позира предизвикателно и сме сигурни, че е имала куп обожатели.

На следващите снимки виждаме Ирина Шейк с още близо 10 години по-малка - отново с интересна прическа и не особено доволно изражение. А на последния кадър красавицата отново е в тинейджърските си години, но този път не позира сама, а в компанията на своята майка, с която доста си приличат, пише Daily Mail.

Красивото младо момиче сe превръща в още по-красива жена, която от детство в Русия успява да си проправи път към големия свят на модата и неограничените възможност.

Ирина Шейк и секси рожденият й ден

Ирина Шейк провокира и на рождения си ден

Секси и на 38

А напоследък все по-упорито се говори, че Ирина Шейк е заменила Том Брейди с Люис Хамилтън. Е, жена като нея може да има всеки мъж, така че подобни новини не ни изненадват.