Едва ли има снимка в социалните мрежи на Ирина Шейк, която да не е успяла да привлече вниманието ни. Облечена предизвикателно за фотосесия, стилно за червения килими или небрежно просто за разходка, супермоделът винаги изглежда привлекателно. Затова и доста ни изненада нейното признание в интервю за Harper's Bazaar от април.

Ирина Шейк с поредната провокативна фотосесия

Ирина Шейк отново е дръзка, секси и почти без дрехи

Но този път не се хареса на всички

Тогава Ирина Шейк разкри, че невинаги е получавала комплименти за външния си вид, а в началото на кариерата пък са ѝ казали, че не изглежда като модел.

"Тя не е кльощава, тя е твърде секси, никога няма да стане модел", сподели тя някои от коментарите, които е чувала за себе си. Но отговорът ѝ на критиките е бил един и същ. "Винаги съм си казвала: "Не, няма да направя това. Няма да сваля пет килограма."

Сега, години по-късно, Ирина Шейк се е доказала като един от най-успешните супермодели, а кариерата вече съчетава и с отглеждането на шестгодишната си дъщеря Леа, която има от бившия си Брадли Купър, пише People.

Въпреки че не крие, че ежедневието ѝ е станало много по-заето откакто е майка, Ирина Шейк все пак успява да намери време и за почивка.

Така например от Instagram профила ѝ разбираме, че е успяла да отпразнува и Нова година по вълнуващ начин, и то на доста екзотично място. Въпреки че така и не е разкрила кое точно е то, по снимките личи, че става въпрос за някоя топла морска дестинация.

На кадрите Ирина Шейк е ослепителна, което не ни изненадва ни най-малко. Виждаме я да позира на плажа, във водата и заобиколена от свежа природна растителност, облечена в къса блестяща зелена рокля с тънки презрамки.

Брадли Купър прави сандвичи в камион, а бившата и настоящата минават да го видят

Брадли Купър прави сандвичи в камион, а бившата и настоящата минават да го видят

Ирина Шейк, Джиджи Хадид и актьорът от "Роди се звезда" на едно място

Визията на модела определено е ефектна и доста секси, а от описанието към поста ѝ, което гласи само "Сутринта на 2024", можем да предположим, че именно с нея тя е посрещнала новата година.