Пабло Урдангарин дебютира със стил в Шампионската лига по хандбал. Тази събота, 2 септември, новият му отбор Fraikin BM Granollers се изправи в близък мач от Шампионската лига срещу Constanta от Румъния. Изключително важен ден в кариерата на 22-годишния състезател, който имаше безусловната подкрепа на своите близки, които бяха на трибуните.

Инфанта Кристина, Иняки Урдангарин и новината за раздялата им

Изневяра в испанското кралско семейство

Нов скандал на хоризонта

Подобно на стотиците хандбални фенове, които се събраха в Palau d'Esports, родителите му инфанта Кристина и Иняки Урдангарин също бяха там, аплодирайки своя наследник. Сестрата на крал Фелипе VI седеше до сина си Мигел, докато бившият хандбален играч на Барселона беше един ред по-горе, придружен от дъщеря си Ирен. Големият отсъстващ в тази забавна вечер беше първородният им син Хуан.

Човекът, който не искаше да пропусне срещата за нищо на света беше приятелката на Пабло - Йоана. Двамата официализираха връзката си в средата на март и оттогава са неразделни. Йоана, облечена в синия екип на клуба на момчето си, показа за пореден път, че е повече от близка с бъдещите си свекъри, с които вече е споделяла различни събития в миналото.

Хубаво семейно събиране в мач, който завърши с горчивина за внука на Хуан Карлос I. Въпреки факта, че всички играчи на Fraikin Bm Granollers дадоха всичко от себе си в мача, отборът, воден от Антонио Рама Гарсия, беше елиминиран от лигата на Европа, като загуби с 18:20.

Инфанта Кристина, раздялата с Иняки Урдангарин и кой от кралското семейство я е посъветвал на тази стъпка

Има ли пръст крал Фелипе в развода на сестра си

В тежки времена се доверяваме на най-близките си

Пабло Урдангарин, който през последните години се показа пред обществеността като много зряло и образовано момче, призна в интервю за Barca TV, че родителите му са най-големите съветници и най-силната му подкрепа. "И двамата са много щастливи и са щастливи за мен. Докато имам доверието ви, знам, че всичко ще се нареди добре".

Снимка 632615

Източник: GettyImages

Не може да се отрече, че членовете на испанското кралско семейство демонстрираха чудесна семейна хармония, която не се е променила, въпреки че инфанта Кристина и Иняки Урдангарин сега живеят отделни животи. Поради тази причина те винаги са до децата си във важни моменти, точно като миналия юни, когато отпразнуваха 18-ия рожден ден на дъщеря си Ирен и завършването на гимназия в Женева.

Снимка 632616

Източник: GettyImages

От Hola припомнят, че в началото на 2022 г. стана ясно, че инфанта Кристина и съпругът ѝ Иняки Урдангарин са решили да се разделят, след като бившият хандбалист беше забелязан в компанията на друга жена. Въпреки изневярата и официалната им раздяла, по всичко личи, че двамата са успели да запазят добрия тон и прекрасни отношения като бивши съпрузи в името на четирите им деца.