Освен че е талантлив актьор, Райън Гослинг го бива и в пеенето. Всъщност когато пробива още на 13-годишна възраст като част от The Mickey Mouse Club на Disney Channel, той пее и танцува заедно с Кристина Агилера, Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк.

Райън Гослинг пред GQ - за “Барби”, за Ева Мендес и за филмите, които винаги е искал да прави

Райън Гослинг проговори - за “Барби”, за Ева Мендес и за филмите, които винаги е искал да прави

Какво разказа актьорът пред GQ

След това Райън Гослинг успява да изгради успешна кариера в Холивуд, като едни от най-известните му роли са във филми като "Големият залог", "Оглупели от любов" и "Тетрадката". Два пъти е номиниран за Оскар за най-добър актьор - за участието си в "Халф Нелсън" и "Ла Ла Ленд".

Певческите умения на Райън Гослинг обаче също му се отплащат през годините. Именно с песента си "City of Stars" от "Ла Ла Ленд" той може да се похвали, че е попадал в класация на Billboard. Сега за първи път обаче актьорът попада в най-горещата им класация, а именно - Hot 100.

Парчето, което никой не очакваше, че ще попадне сред актуалните музикални хитове, е "I'm Just Ken". И въпреки че седмица то дебютира на 87-а позиция, нищо чудно в следващите да дръпне и още по-напред. Песента в изпълнение на самия Райън Гослинг е от саундтрака на филма "Барби", който от две седмици е вече по кината.

От Billboard разбираме, че песента се е изстреляла с 5.2 милиона стриймвания в САЩ и е дебютирала под номер четири в Hot Rock Songs и под номер пет в Hot Rock & Alternative Songs.

Няма как да не споменем обаче и успеха на целия саундтрак на филма "Барби". Албумът в момента е на втора позиция в Billboard 200 и е абсолютен номер едно в класацията за саундтраци.

Ще има ли филм и за Кен след “Барби” - отговорът от режисьорката Грета Гъруиг

Ще има ли филм и за Кен след “Барби”

“Барби” треската е обзела света

След излизането на албума с музиката от филма "Цар лъв" от 2019 г. с участието на Бионсе, саундтракът на филма за известната кукла се оказва следващият най-успешен дебют.