Дългите и стабилни бракове в Холивуд са изключение, но не и при Хю Джакман. Той и съпругата му Дебора-Лий Фърнес са заедно вече 24 години.

Двамата се женят на 11 май 1996 г., когато тя е на 40, а той на 27 г. И въпреки разликата във възрастта, вече толкова години учат на любов всички, като ни показват какво означава двама души да се обичат и уважават толкова много.

Тайната за дългия им и щастлив брак, както актьорът неведнъж е споделял, се крие в честността. Според Хю Джакман това е най-важното нещо в една връзка. От самото начало двамата са били честни един към друг и така всеки е можел да бъде себе си.

Хю Джакман, Райън Рейнолдс и как актьорът се пошегува с колегата си

Как Хю Джакман се пошегува с Райън Рейнолдс

Голям майтап

Преди броени дни Хю и Дебора отпразнуваха своите 24 години семеен живот. Актьорът не пропусна да отбележи събитието, като използва своя Instagram профил, за да изкаже за пореден път голямата любов към съпругата си.

Той сподели снимка, на която и двамата са доста млади, а в текста под нея написа: "Тези 24 години са най-добрите в живота ми! И доколкото виждам, ще продължаваме да ги правим дори още по-добри. Обичам те, Дебс, с всяка една нишка на душата ми. Честита годишнина."

Bad Education, Хю Джакман, HBO и първи тийзър на на филма

Човекът, който източи милиони от образованието

Bad Education - един филм базиран на истинска история