Образованието, качеството му и ползите от него са теми, дискутирани в обществото от години. Разбира се, че то трябва да бъде издигано на пиедестал, но за съжаление това не се случва. Не и навсякъде.

HBO Max, “Приятели” и какво знаем за новата продукция с тяхното участие

Екипът на “Приятели” отново заедно в HBO

Какво да очакваме от новата продукция

Филмът Bad Education ще проследи една наистина интересна история, базирана на действителни събития, състояли се преди повече от 10 години. Франк Тасоне (Хю Джакман) е управител на училищния район в Рослин, Лонг Айлънд, и по всичко изглежда, че работи усърдно за развитието на училищата в него.

След сигнал на бдителна ученичка обаче става ясно, че Тасоне всъщност е част от огромна схема за източване на пари. През 2006 г. същият осъден на от четири до 12 години затвор за източването на над 11 милиона долара от училищната система.

"Западен свят" и нов трейлър на трети сезон

Само заблуда ли е свободната воля

Премиерата на трети сезон на "Западен свят" наближава

Bad Education пък ще проследи именно какво нередно е правил Тасоне и как измамата бива разкрита. Филмът беше представен още през септември 2019 г. на филмовия фестивал в Торонто, но по-късно HBO платиха над 17 милиона долара, за да се сдобият с правата за разпространението му.

Уорън Браун, „Ответен удар“, HBO и предизвикателствата на сериала

Как световен шампион по муай тай става актьор

Уорън Браун за резките завои в кариерата и за предизвикателствата на последния сезон на „Ответен удар“

Тийзърът пък ни запали още повече интереса към Bad Education, където освен Хю Джакман, роли имат Рей Романо и Алисън Джани. 

Премиерата на Bad Education е на 25 април