От няколко седмици, в които сме под домашна изолация, някак естествено заменихме по-официалните си дрехи за работа с пижами и спортно облекло.

Напълно нормално, предвид факта, че излизането ни се свежда до кратка разходка в квартала или най-много до някой хранителен магазин. Не е изненадващо, че спортните дрехи са сред предпочитаните и от известните личности, които, също като нас, прекарват времето си основно вкъщи.

Типичен пример за това как изглежда почти всеки от нас по време на изолацията е Хилари Дъф, която беше уловена от папараци, докато пазарува. Силно впечатление ни прави външният ѝ вид, който със сигурност е далеч от бляскав и звезден.

Актрисата се появи в спортен розов екип от две части, който някак странно беше съчетала с бежово-кафяво яке. Няма как да пропуснем и занемарената ѝ прическа, от която ясно си личат прорасналите ѝ кафеникави корени, подаващи се под боядисаните сини коси.

Папарашките снимки всъщност станаха причина стотици нейни фенове да изкажат недоволството си. От една страна, заради начина, по който изглежда актрисата, и от друга - че държи мобилния си телефон си със същите ръкавици, с които е пазарувала.

Многобройните коментари меко казано оплюха външния вид на певицата. Феновете на Хилари Дъф не пожалиха и фигурата й. Най-много ги притесни обаче фактът колко грозно ѝ стои розовият клин, който е облякла - и по-точно колко ужасно изглеждат краката ѝ в него.

Актрисата наистина не изглежда в най-добрата си форма, но да си признаем, всички малко сме позанемарили външния си вид, като се има предвид колко седмици вече стоим вкъщи. Добре че не сме известни и няма папараци, които да ни снимат.