Напоследък рядко виждаме Хейли Болдуин сама. Обикновено е в компанията на съпруга си Джъстин Бийбър (което си е напълно в реда на нещата). Дори и работните ѝ ангажименти често са свързани с него.

Точно такъв беше и случаят с корицата на Vogue за февруари, където двамата позираха заедно.

Хейли Болдуин, Джъстин Бийбър, Vogue и една страхотна фотосесия

Влюбени и секси - Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин като семейство

На новата корица на Vogue

Сега от профила в Instagram на г-жа Бийбър научаваме, че посвещава част от времето си на един специален проект, който този път не е свързан със съпруга ѝ. Хейли се снима за японското издание Numéro TOKYO, за да подкрепи кауза със специално за нея значение. 

Списание Numéro TOKYO пуска брой, в който акцентът е върху много важна инициатива - промяна на японските закони и повишаване на осведомеността относно търговията с кучешко месо. Това се случва в момент, в който в страната на изгряващото слънце вървят разискванията за забрана на консумацията на кучешко и котешко месо.

На корицата на модното списание Хейли Бийбър е заедно с три кученца, спасени от кланица, благодарение на организацията Animal Hope and Wellness. 

Хейли Бийбър сподели с всички колко щастлива се чувства, че участва в този проект. Благодари и на Animal Hope and Wellness за всичко, което правят за животните.