18-годишната дърещя на Хайди Клум - Лени, чиито баща е Флавио Биаторе, е гордостта на мама. Но не само защото е избрала да върви по нейните стъпки, а и защото винаги знае какво иска и какво - не. Качество, което Хайди така и не е успяла да усвои, е признавала не един път и самата тя.

Хайди Клум, Лени Клум, колеж и защо моделът звъни през два часа на дъщеря си

Защо Хайди Клум звъни на дъщеря си през два часа

Голяма досадница ще се окаже моделът

2021 г. беше доста силна за 18-годишната красавица. Тя откри Седмицата на модата в Берлин, появи на корицата на Glamour Германия точно 20 години след майка си и участва на грандиозното ревю на Dolce & Gabbana на площада Сан Марко във Венеция.

Освен това се снима заедно с майка си за Vogue САЩ, Harper's Bazaar Германия и гордо застана на корицата на списание Elle. Като това са само малка част от работните ангажименти на младия модел.

Истината е, че Хайди и Лени Клум са не просто майка и дъщеря, а и две поколения модели, за които всички говорят. Красавиците няма как да останат незабелязани, а когато са в комплект, всички погледи са в тях.

Особено, когато са само по бельо. Точно с това са облечени (ако можем да се изразим така) за рекламната кампания на италианския бранд Intimissimi. Двете позират в няколко различни модела бельо една до друга и да си признаем, изглеждат просто невероятно.

"Заедно с Intimissimi празнуваме жените, любовта, подкрепата между майка и дъщеря и колко уверени, красиви и щастливи може да ви накарат да се почувствате", пише под някои от кадрите в своя профил Хайди Клум.

Лени Клум, снимките ѝ по бански и колко добре изглежда дъщерята на Хайди Клум

Как изглежда дъщерята на Хайди Клум по бански

И какво не одобряват феновете ѝ

"Ще заобичате бельото им, точно както ние с майка ми", отбелязва пък Лени в своята социална мрежа.