Хайди Клум е супермодел с дългогодишна кариера зад гърба си. Нейните славни години на подиума минаха и сега е време на следващото поколение да го завладее. А тя си има повече от добър наследник в лицето на дъщеря си Лени.

Наскоро Лени използва своя Instagram, за да публикува горещ кадър по бански, на който 18-годишното момиче демонстрира невероятното си тяло. Едва ли обаче е очаквала точно такава реакция от страна на последователите си. 

Вместо да я похвалят за това колко добре изглежда, феновете ѝ я нападнаха, че е безотговорна и не използва слънцезащитен крем. Причината: на снимката наистина ясно си личи ярко червеното слънчево изгаряне, което се простира от врата и гърдите й чак до краката.

Хайди Клум и неподозираният талант на модела да ограничава потенето си

Неподозираният талант на Хайди Клум

Това не го очаквахме

"Леко съм целуната от слънцето", написа малката Клум под снимката. 

Естествено, последователите на Лени Клум се впуснаха в бесни коментари и съвети за това колко е важно да нанася слънцезащитен крем, за да не се повтори същото.'

"Говоря като човек, който е имал три отстранени рака на кожата... ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ", пише един от феновете ѝ.

"Току-що получих 300 шева на лицето си благодарение на рак на кожата от слънчеви изгаряния преди 30 години", гласи друг коментар. "Ако знаех тогава, това, което знам сега, нямаше да се случи."

"Лени, слагай си слънцезащитен крем!!!!", призова друг последовател.

Хайди Клум, Лени Клум, Harper's Bazaar Германия и колко добре изглеждат майка и дъщеря на кориците на списанието

Когато Хайди и Лени Клум споделят една страст

Колко добре изглеждат майка и дъщеря на кориците на Harper's Bazaar Германия

Някои от феновете ѝ предложиха конкретни съвети как да се справи със зачервената й кожа, включително използването на алое вера за успокояване на изгарянето.

Що се отнася до Лени, тя не се впусна да се обяснява защо и как е стигнала до това положение. Въпреки слънчевото изгаряне обаче, ние не можем да пренебрегнем факта, че крушата не пада по-далеч от леглото и Лени е едно невероятно и дори още по-красиво и секси копие на майка си Хайди. 

Тя пък между другото типично в нейн стил, не пропусна да зарадва своите последователи с поредната си гола снимка, на която както гласи текстът, призовата половинката си да се върне в леглото. Е, ние не бихме могли да откажем на такава молба.